BendixMassage logo

Min baggrund
Jeg er født i 1956 og har altid arbejdet inden for sundhedssektoren, bl.a. som falckredder i ca. 15 år og som social- og sundhedsassistent. Desuden har jeg været lærer på Teknisk skole, hvor jeg bl.a. underviste kommende falckreddere, chauffører og klinikassistenter. I min fritid har jeg virket som træner for ældre og unge motionister og selv dyrket brydning på eliteplan i landsholdssammenhæng. Jeg har arbejdet med Klassisk Massage siden 1986 og er kendt for at kunne tage fat og være grundig. Sideløbende har jeg uddannet mig til zoneterapeut.

Jeg arbejder endvidere med øre- og kropsakupressur, kostvejledning og vitaminer/mineraler. Jeg opfatter mennesket som en helhed, hvor en dårlig funktion et sted kan skabe ubalance i helheden. Derfor er der heller ikke kun én løsning på et "sygdomsbillede" ubalance.

Vi er som mennesker meget forskellige og skal derfor også behandles individuelt. Mine behandlinger er på ca. 1 -1 1/2 times varighed, og der er god tid til den enkelte klient. Jeg har gode erfaringer med børn, ældre, gravide eller manglende graviditet, stress, hormonelle forstyrrelser, muskelspændinger og sportsskader.

Kroppen spænder op, når den bliver udsat for stress. Når årsagen til stress forsvinder, så slipper spændingerne som regel. Men hos nogen forbliver spændingerne i kroppen, og man skal have hjælp til at give slip på dem.

Massør og Zoneterapeut Allan Bendix
Mulighed for behandling i eget hjem eller på kliniken:
Bendixmassage
Allan Bendix
Bredstedgade 11
5000 Odense c

tlf: 29 91 95 29
Forsiden