BendixMassage logo

Zoneterapi
En kort historie om zoneterapi. Den ældste dokumentation for brugen af zoneterapi blev fundet i Ægypten. Der er en scene afbilledet på papyrus, som stammer tilbage til 2.500 f.Kr., der viser læger, som behandler hænder og fødder på deres patienter.

Men teknikken bag zoneterapi er baseret på 2.000 år gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen.

Zoneterapi er en behandlingsmåde, der har været kendt i flere tusinde år. Den har blandt andet været praktiseret i Kina.

Zoneterapi er naturvidenskabeligt baseret på princippet om, at alle kroppens organer er afbilledet under fødderne som reflekszoner. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over- og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv og skabe mere velvære. Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at løse et akut problem, men i ligeså høj grad, til forebyggelse af gener hos den enkelte.

Når ubalance og blokeringer opstår, er kroppen ikke i stand til at hele sig selv på grund af sammenbrud i dens effektivitet, og det er på det tidspunkt, at bla. ubehag, smerter, depressioner og aggressivitet kan forekomme.

Få genoprettet din indre kropsbalance.
Zoneterapi kan aktivere din krops naturlige kraft ved at rydde op i blokerede energibaner.

Zoneterapi hjælper afgiftningen af kroppen og giver i samarbejde med resten af de legemlige processer en optimal effektivitet.

Alle har evnen til at forbedre deres egen tilstand, når kroppen er kommet tilbage til den rette balance.

Ønsker du at øge din livskvalitet, slippe af med fordøjelsesproblemer, hormonelle lidelser, menstruationssmerter, barnløshed, overgangsalder, virusinfektioner, rygproblemer, migræne, hovedpine, kolik, kroniske tilstande, pande/kæbehulebetændelse, depressioner, følelsesmæssige problemer, søvnløshed, luftvejslidelser, astma, bronkitis, allergier, stress og utallige andre tilstande, så er zoneterapien et godt virkemiddel.

Hvor mange behandlinger er nødvendige
Dette er naturligvis individuelt.
Det afhænger af sygdomsfasen, din konstitution og alder, kroppens evne til at reagere på behandlingerne og din vilje til at rette sig ind efter råd og vejledninger. 

Normalt forventer man reaktioner allerede efter 1–2 behandlinger, og en behandlingsrække på mellem 8 og 12 behandlinger vil så som regel være tilstrækkelig.

I svære tilfælde kan der gå op til 5-6 behandlinger, inden der kommer gang i reaktionerne.

Herefter må man regne med, at der yderligere kan påkræves op til 14-16 behandlinger, inden reaktionerne ophører og du føler dig fri af dine symptomer.

Hvis der ikke kommer reaktion indenfor de første 5-6 behandlinger, er du midlertidigt uimodtagelig for zoneterapi, og det vil da være tilrådeligt at standse behandlingerne.

Årsagen kan være, at du er hårdt belastet af medicin. Hvis du ved, at dette er tilfældet, kan du tage en samtale med læge og samtidig meddele, at lægen er meget velkommen til at kontakte BendixMassage, sådan at vi sammen kan aftale et behandlingsforløb.

Hvis du skønner, at det ikke er medicinen, som blokerer for din behandling, kan det ofte hjælpe at henvise til en homøopat. Homøopaten vil i en sådan situation ofte have held med at sætte gang i reguleringen, og når dette er sket, bør den fortsatte behandling være en kombination af homøopati og zoneterapi. 

Supplerende Behandling
Mens du venter eller får zoneterapibehandling, vil BendixMassage tilbyde Energylight, som er virksomt mod vintertræthed, døgnrytmeforstyrelser, træthed, manglende energi og uforklarlige humørsvingninger. Læs mere om energilys HF3309 på WWW.philips.com søg efter "EnergyLight"

Reaktioner efter Zoneterapi

Zoneterapibehandling
Forside